Auto reparatie

Heeft uw auto een storing of een defect?

Een storing of defect aan uw auto komt altijd ongelegen. Uw eerste prioriteit ligt bij het regelen van een vakbekwame en betaalbare reparatie. U wilt snel een afspraak kunnen maken zodat u uw auto niet lang hoeft te missen. Bovendien verwacht u garantie op de reparatie. Bij AutoFirst Van der Linde bent u voor deskundig en betaalbaar herstel aan het juiste adres.

U kunt op werkdagen vanaf 08:00 uur t/m 17:30 uur contact opnemen met AutoFirst van der Linde. Op de zaterdag kunt u vanaf 08:00 uur t/m 12:00 uur contact opnemen met hét autobedrijf uit Balkbrug.

Waarom zou u met een storing of defect naar AutoFirst Van der Linde gaan?

 1. Garage met de modernste voorzieningen
 2. Alleen A-kwaliteit onderdelen voor uw auto
 3. Persoonlijke aandacht van gediplomeerde monteurs
 4. Betaalbaar herstel
 5. Drie maanden garantie op alle reparaties, inclusief werkplaatstarief en onderdelen
 6. Snel een afspraak maken
 7. Snelle service
 8. Leenauto voor slechts 0,25 euro per kilometer (incl. brandstof)

Contact opnemen kan op de volgende manieren:

 1. Bel direct naar 0523-656326
 2. Stuur een mail naar info@garagevdlinde.nl.
 3. Vul het contactformulier in door hier te klikken.
 4. Kom langs aan de Oud Avereest 23 in Balkbrug. (Klik hier voor de Route naar de garage).

De werkplaats en werkwijze van AutoFirst Van der Linde

De garage van AutoFirst Van der Linde is een garage met de modernste voorzieningen. De garage is uitgerust met professionele apparatuur waarmee het autobedrijf in staat is om zelfs de nieuwste auto’s goed te kunnen onderhouden en repareren.

Niet alleen de garage is uitgerust met de modernste voorzieningen. AutoFirst van der Linde werkt alleen met A-kwaliteit onderdelen. Deze OEM (Original Equipment Manufacturer) onderdelen zijn van dezelfde merken en kwaliteit die de fabriek op uw auto heeft gemonteerd. Qua merken kunt u denken aan bijvoorbeeld Bosch, Brembo, Valeo, VDO, Vredestein, Monroe, Gates, NGK en SKF. Deze onderdelen zijn allemaal afkomstig van officiële OEM-leveranciers.

Betaalbaar herstel

AutoFirst Van der Linde bepaald zoveel mogelijk vooraf welke kosten u kunt verwachten. U komt zo naderhand niet voor onaangename verrassingen te staan. Mocht het autobedrijf tijdens de reparatie op complicaties stuiten, dan neemt het autobedrijf vanzelfsprekend direct contact met u op om dit met u te bespreken. 

Garantie

AutoFirst Van der Linde repareert uw auto vakkundig, ongeacht welk merk of leeftijd. Kwaliteit staat hoog in ons vaandel, daarom zijn alle garages aangesloten bij de BOVAG en RDW-erkend. Wij garanderen niet alleen value for money maar geven ook drie maanden garantie op alle reparaties, inclusief werkplaatstarief en onderdelen. 

Wilt u een auto reparatie laten uitvoeren? AutoFirst Van der Linde helpt u razendsnel en vakkundig weer op weg. Een afspraak is online of telefonisch zo gemaakt. Dankzij de moderne diagnose apparatuur en vakbekwame monteurs in de werkplaats zijn wij in staat om een defect snel te identificeren en te repareren. U hoeft uw auto dus nooit lang te missen.

AutoFirst Van der Linde. Uw auto op de 1e plaats!

 • Betaalbaar onderhoud voor alle automerken- en typen
 • Goed opgeleide monteurs
 • Persoonlijke aandacht en advies
 • Behoud ban uw fabrieksgarantie
 • AutoFirst Van der Linde Mobiliteitsgarantie bij pech onderweg
Bovag garantie

EDGe Mobility

Wij zijn expert in elektrisch rijden. 

Lees meer
Bovag garantie

Online afspraak plannen

Plan nu direct uw afspraak!

Lees meer
Bovag garantie

WhatsApp!

Wij zijn nu ook bereikbaar via WhatsApp.

Lees meer
Bovag garantie

Occasions

Bekijk hier onze occasions!

Lees meer