Banden service

Het vervangen van banden

Aan de buitenkant van de banden van uw auto is vaak niets te zien. Toch kan er sprake zijn van beschadiging of heeft de band inmiddels te weinig profiel? Als u twijfelt, kom dan gerust even bij ons langs. Overweegt u om winterbanden aan te schaffen? Kom dan zeker bij ons langs voor advies op maat.

Winter- en zomerbanden

Rijdt u nog op uw zomerbanden en begint het natter en kouder te worden? Neem contact met ons op voor een bandenwissel. Is de vorst weer weg en is het doorgaans overdag warmer dan 9 graden; maak dan weer een afspraak voor een bandenwissel. Uw banden/velgen slaan wij in tussentijd gratis voor u op!

Profieldiepte

Het profiel van de banden van uw auto bepalen in grote mate het weggedrag. Hoe minder profiel en hoe gladder de weg, des te langer wordt uw remweg. Er zijn wettelijke eisen voor profieldiepte; kom gerust bij ons langs als u twijfelt over het profiel van de banden van uw auto.

Banden kopen

Bent u nieuwe banden nodig? Dan kunt u deze online kopen via onze website. U geeft de gewenste maat in en de resultaten worden getoond! Vervolgens kunt u de banden door ons laten monteren!

Bovag garantie

EDGe Mobility

Wij zijn expert in elektrisch rijden. 

Lees meer
Bovag garantie

Online afspraak plannen

Plan nu direct uw afspraak!

Lees meer
Bovag garantie

WhatsApp!

Wij zijn nu ook bereikbaar via WhatsApp.

Lees meer
Bovag garantie

Occasions

Bekijk hier onze occasions!

Lees meer