Laadpalen

Laadpaal aanschaffen?

Heeft u een elektrische auto? Dan is het wel zo prettig dat u deze ook thuis kunt opladen. Bij AutoFirst van der Linde kunt u niet alleen terecht voor advies en onderhoud van elektrische auto’s, maar ook voor het aanschaffen een laadpaal.

Kan een laadpaal bij ieder huis geplaatst worden?

Bij ieder huis kan in principe een laadpaal geplaatst worden. Zolang de laadpaal voor particulier gebruik wordt ingezet, is er geen vergunning nodig. Wilt u iedere ochtend met een volle accu vanuit huis vertrekken, dan is een laadpaal bij uw thuis de ideale oplossing.

Kan ik een laadpaal zelf installeren?

Het is mogelijk om een laadpaal bij huis zelf te installeren, echter daarvoor dient u wel enige kennis over elektrotechniek te hebben. Wij adviseren u daarom altijd om een laadpaal te laten installeren door een gediplomeerd installateur. Wanneer u een laadpaal aanschaft via AutoFirst van der Linde, regelen wij ook dat deze bij u thuis wordt geïnstalleerd. Het enige wat u nog hoeft te doen, is de stekker inpluggen en laden maar!

Wilt u zelf een laadpaal aanschaffen of wilt u meer informatie over laadpalen?  Wij adviseren en informeren u graag. Neem contact met ons op.

Bovag garantie

EDGe Mobility

Wij zijn expert in elektrisch rijden. 

Lees meer
Bovag garantie

Online afspraak plannen

Plan nu direct uw afspraak!

Lees meer
Bovag garantie

WhatsApp!

Wij zijn nu ook bereikbaar via WhatsApp.

Lees meer
Bovag garantie

Occasions

Bekijk hier onze occasions!

Lees meer