EDGe Mobility

EDGe Mobility

Expert in elektrisch rijden

Wilt u advies over elektrische of hybride auto’s of wilt u er één aanschaffen? Dat kan bij uw eigen garage! Wij zijn namelijk aangesloten bij hét keurmerk op het gebied van elektrisch rijden: EDGe Mobility.

EDGe Mobility is een kwaliteitskeurmerk en kenniscentrum op het gebied van elektrisch rijden. Dankzij EDGe Mobility hebben onze monteurs en verkoopmedewerkers aanvullende kennis en vaardigheden op het gebied van elektrisch rijden. Wij kunnen automobilisten die willen overstappen op elektrisch rijden of dit al hebben gedaan optimaal informeren en van dienst zijn.

De werkplaats is voorzien van de meest moderne apparatuur en tools! Dit geeft ons de mogelijkheid om een goede diagnose te stellen en om elektrische of hybride auto’s goed te onderhouden. Mocht er een complex vraagstuk zijn, dan geeft EDGe Mobility technische ondersteuning.

Niet alleen voor advies en onderhoud kunt u bij ons terecht, maar ook voor het laden. Wij beschikken over een dubbele laadpaal waar u gebruik van kunt maken. Dit kan met uw eigen laadpas maar heeft u deze nog niet dan kunnen wij dit voor u verzorgen. Wilt u zelf een laadpaal aanschaffen? Ook dat kunnen wij voor u regelen.

Wilt u weten wat elektrisch rijden kost? Hoe lang accu’s meegaan en wat de prijs is als deze vervangen moet worden? Of heeft u misschien andere vragen voor ons? U kunt bij ons terecht met al uw vragen over elektrisch rijden! Wij adviseren en informeren u graag. Neem contact met ons op.